KAIKKI IT-RATKAISUT MITTATILAUSTYÖNÄ

Moderni IT

Asiantuntija- ja tukipalvelut

Asiantuntijamme auttavat yritystäsi kehittämään toimintaanne ja löytämään modernista IT-ympäristöstä hyötyä.

Tuotamme IT-palveluja niin kokonaisulkoistuksina kuin asiantuntijaprojekteina ja tuomme yrityksenne käyttöön laajan osaamisemme tarvitsemallanne laajuudella.

Olemme ylpeitä asiakaspalvelustamme, johon luottavat niin yhden hengen yritykset kuin usean sadan henkilön konsernitkin.

Laitepalvelut

Laitteet ja ohjelmistot työpöydältä konesaliin ja kaikki siltä väliltä.

Monipuolisista laitepalveluistamme löydät varmasti omasi. Meiltä saat tunnettujen valmistajien läppärit, pöytäkoneet, näytöt, tabletit ja puhelimet, ohjelmistot, tulostusratkaisut, palvelimet, verkon aktiivilaitteet ja esimerkiksi esitystekniikkaan liittyvät tuotteet.

Etkä jää yksin – tarvittaessa asennamme kaikki laitteet käyttökuntoon sekä ylläpidämme ja huollamme laitteet paikan päällä. Varmistamme laitteen toiminnan koko sen elinkaaren ajan.

Lyhytaikaisiin tarpeisiin tarjoamme myös vuokralaitteita (mm. läppärit, pöytäkoneet, näytöt sekä tulostimet). Oletko pohtinut, milloin kannattaa ostaa laite omaksi tai milloin hankkia se leasingilla? Toimimme tiiviissä yhteistyössä leasingrahoitusta tarjoavien yritysten kanssa. Saat helposti ja nopeasti leasinghinnan tuleville hankinnoille ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan palvelumallin.

Tiedon suojaus ja hallinta

Tietoturvapalvelut

Tarjoamme asiakkaidemme IT-ympäristöön tarkoituksenmukaisia ja edistyksellisiä tietoturvapalveluita yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

Olemme rakentaneet tietoturvapalvelumme WithSecuren ja Microsoftin tietoturvatuotteita ja -palveluita hyödyntäen. Ne täydentävät toisiaan ja mahdollistavat kustannustehokkaan ja turvallisen IT-ympäristön vaatimustenne mukaan. Täydennämme näiden tuomaa turvaa erilaisilla valvonta- ja auditointiratkaisuilla sekä koulutamme ja huolehdimme myös henkilöstön tietoturvatietoisuuden koulutuksesta. Palveluihimme voidaan tuoda myös SOC ja SIEM -toimintoja joko kauttamme tai jonkun muun toteuttamana palveluna. Palvelumme skaalautuvat tarvittaessa tehdyistä toimista aina 24/7 toimintavalmiuteen.

Toimintatapamme ovat käytännössä testattuja ja hyväksi todettuja ja dokumentoimme ja kehitämme niitä jatkuvasti vastataksemme esimerkiksi muuttuviin viranomaisvaatimuksiin.

Käyttämämme laitevalmistajat panostavat tietoturvaan jo laitetta tehdessä. Kauttamme hankitut laitteet ovat turvallisia käyttää jo tehtaalta lähtiessään ja me varmistamme, että ne pysyvät turvallisina koko elinkaarensa ajan.

Kehityspalvelut

Autamme yritystäsi keräämään ja käyttämään dataa siellä missä sitä tarvitaan. Autamme löytämään sopivat integrointitavat tai -palvelut, joilla tieto saadaan ajantasaisesti ja luotettavasti käyttöön. Kumppaniemme avulla voimme toteuttaa ja ohjata myös pieniä ohjelmistoprojekteja. Suuremmissa kehityshankkeissa konsultoimme ymmärrettävästi kokemuksemme ja osaamisemme avulla.

Viestintä ja informaatio

Tulostuksenhallinta

Toteutamme tulostuksen hallintaratkaisuja tuottaaksemme asiakkaillemme taloudellisia säästöjä. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita palvelusopimusmalleista heidän tarpeitaan parhaiten vastaavan palvelun.

Hallintapalveluiden avulla on mahdollista optimoida yrityksen tulostusympäristö niin, että tarvikehälytykset ja niiden toimitukset ovat automatisoidut, huoltopalvelu toimii mutkattomasti ja helposti silloin kun sitä tarvitaan.

Ennakoivien valvontatyökalujen ansiosta asiantuntijamme voivat myös ratkaista mahdollisia tulevia ongelmia jo etukäteen.

Otathan yhteyttä myyntiimme, niin keskustellaan ja etsitään yhdessä teidän yritystänne parhaiten palveleva palvelumalli.

Infonäytöt

Infonäytöt ovat loistava keino viestiä niin yrityksen henkilöstölle kuin asiakkaillekin. Viesti välittyy näytöstä eri tavalla kuin perinteisesti paperilta sekä jatkuvasti muuttuvan tiedon päivitys helpottuu tai voidaan jopa automatisoida parhaassa tapauksessa.

Intranet

Voimme toteuttaa yritykselle intranet-ratkaisuja, joilla viestit sisäisesti koko yrityksellesi. Selvitämme ensin tarpeesi ja mahdollisuudet niiden toteuttamiseen ja etsimme tähän sopivat ratkaisut joko valmiita sovelluksia ja ratkaisuja käyttämällä tai kehittämällä niitä itse. Emme ole ohjelmistotalo, mutta ymmärrämme ohjelmistot.

Huolto ja asennus

Huoltopalvelut

Kupari Data on IT-huollon asiantuntija, joka tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista palvelua yrityksille. Kokeneet ammattilaisemme varmistavat, että laitteesi toimii moitteettomasti ja suorituskyky säilyy huippuluokkaisena.

Miksi valita meidät?

  • Helppo lähestyminen: Yhden kontaktin taktiikka. Ei tarvitse suotta soitella valmistajille.
  • Kokenut tiimimme: Ammattitaitoiset asiantuntijamme tuntevat IT-laitteet läpikotaisin.
  • Nopea palvelu: Huollamme laitteesi tehokkaasti ja ripeästi, jotta arkesi ei keskeydy turhaan.
  • Huippuluokkainen laadunvalvonta: Tarkka laadunvalvonta varmistaa, että jokainen huolto suoritetaan huippulaatuisesti sekä valmistajan ohjeiden mukaisesti.
  • Asiakaslähtöisyys: Kuuntelemme asiakkaitamme ja tarjoamme räätälöityjä huoltoratkaisuja juuri teidän tarpeisiinne.

Takuuhuolto paikan päällä tai toimipisteellämme

  • HP työasemat, POS-laitteet, tulostimet ja monitoimilaitteet
  • Lenovo työasemat
  • Fujitsu työasemat

Huollamme laitteet myös takuun ulkopuolella merkistä riippumatta. Huoltomme toimii IT-Fix -huoltokumppaniemme kautta koko Suomessa.
Avaa huoltopalvelupyyntö suoraan meille mikäli laitteesi tarvitsee korjausta. Voimme hoitaa koko takuuprosessin puolestasi.

Alihankinta

Vuosien kokemuksella voimme myös tarjota alihankintapalveluja alan yrityksille. Huoltomme toimii tarvittaessa valtakunnallisesti yhteistyöyrityksiemme avulla.

Teemme jatkuvasti esimerkiksi lähitukea tai laiteasennuksia myös muille IT-palveluntarjoajille. Tai voimme huoltaa edustamianne laitteita joko omissa toimipisteissä tai suoraan asiakkailla. Meillä on kokemusta IT-laitehuollosta muun muassa kaupan kassoista, pankkiautomaateista tai sähköauton latausasemista. Vuosikymmenien aikana olemme edustaneet ja takuuhuoltaneet kymmeniä eri valmistajia.

Soita, lähetä sähköpostia, tule kahville tai kutsu kylään!