Konesali- ja pilvipalvelut

Konesali- ja pilvipalvelumme kattavat kaikki yrityksenne tarvitsemat IT-palvelut. Suunnittelemme yhdessä tarvitsemanne palvelut ja missä niitä kannattaa turvallisesti ja tehokkaasti tuottaa. Tarvitsemanne tuen palvelujen käyttöön saatte suoraan asiantuntijoiltamme, jotka myös valvovat ympäristönne tilaa jatkuvasti automaation ja kokemuksen avulla.

Konesalipalveluissa otamme hallintaan asiakkaan palvelimet sellaisenaan joko asiakkaan omassa konesalissa tai virtualisoimalla ne Kupari Datan konesaleihin. Konesalipalveluissa toimitamme palvelinten lisäksi myös levykapasiteettia ja varmistuspalveluja sekä virtualisoimme sovelluksia ja esityskerrosta eli työpöytää.

Yksityiset pilvipalvelut tuotamme kotimaassa sijaitsevista konesaleista, jolloin hallinta on meidän omissa käsissämme. Omassa hallinnassa olevien pilvipalveluiden etuina ovat mm. tiedostokohtaiset palautukset ongelmatilanteissa, nopeat ratkaisut erilaisiin ongelmatilanteisiin sekä tietoturva-asiat. Takaamme pilvipalvelujen käytettävyyden sovituilla SLA-mittareilla.

Käytämme omien sekä asiakkaidemme palvelujen tuottamiseen Nutanix AHV ja Microsoft Hyper-V virtualisointialustoja. Nutanix-ratkaisumme mahdollistaa myös kapasiteetin ja palvelujen tarjoamisen itsepalveluperiaatteella esimerksi sisäisen tuotekehityksen tarpeisiin.

Nutanix Beam -ratkaisulla saat eri pilvipalvelusi hallintaan. Beam tekee tarkan kustannusanalyysin pilvipalvelujesi resursseista ja antaa ehdotuksia resurssien optimointiin. Se tekee automaattisesti myös tietoturva-analyysiä pilvipalveluistanne hyödyntäen yli 250 eri auditointisääntöä ja haluttaessa myös korjaa poikkeamat automaattisesti.

Ota yhteyttä, mikäli Nutanix-ratkaisumme herättivät mielenkiinnon.

Toteutamme usein hybridiratkaisuja, jolloin osa palveluista tuotetaan asiakkaan luona tai kotimaisissa konesaleissa ja osa Microsoft Office 365 -palvelun avulla. Tällä tavoin saadaan pilvipalveluiden helppo saavutettavuus hyödynnettyä oman kapasiteetin helpon muokattavuuden ja kustannustehokkuuden lisäksi.

Microsoft Office 365 ja Microsoft Azure -tuotteiden päälle voidaan rakentaa myös erittäin toimiva täysin pilvipalveluna toimiva ympäristö, jossa käyttäjän mobiliteetti ja päätelaiteriippumattomuus voidaan huomioida erityisen hyvin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä